TOKYO MX TOP > Hatsune Miku "MAGICALMIRAI 2017" live & plan exhibition

Hatsune Miku "MAGICALMIRAI 2017" live & plan exhibition

Saturday, September 2, 2017 from 18:30 to 20:00

M Cass-adaptive program

Broadcasting station

Sun TV

Sunday, September 17, 2017
From 16:00 to 16:55 (※ 55 minutes version)

Shizuoka Daiichi Television

Friday, September 22, 2017
From 26:48 to 27:43 (※ 55 minutes version)

Nankai Broadcasting

Saturday, September 23, 2017
From 26:30 to 27:25 (※ 55 minutes version)

Sapporo Television Broadcasting (plan)

October 9, 2017 Monday (holiday)
From 26:14 to 27:09 (※ 55 minutes version)

Fukushima Broadcasting

Tuesday, October 17, 2017
From 25:56 to 26:51 (※ 55 minutes version)

Star cat (12ch)

Sunday, November 5, 2017
From 20:00 to 20:55 (※ 55 minutes version)

Program summary

This year when reached the "Hatsune Miku" tenth anniversary "Hatsune Miku "MAGICALMIRAI" is knot of the fifth year! We send live design full of heat let alone design of plan exhibition that is full of the latest collaboration of "Hatsune Miku" by program from Makuhari Messe becoming event site.

Performer

Chairmanship

Morita beauty etiquette (TOKYO MX)

Casts

Saki Fujita (Hatsune Miku: CV charge)
Asami Shimoda (mirror sound phosphorus, mirror sound Ren: CV charge)
Kobayashi onyx (bokaro P/ picture producer)

Guest

Hachioji P (bokaro P/ music producer /DJ)
doriko (bokaro P/ music producer)

Illustration by iXima ©Crypton Future Media, INC. www.piapro.net

Program which we are broadcasting now

mx2 From 18:30 to 19:00
Railroad gourmet trip